Just nu söker vi en management konsult och en redovisningskonsult.

Om tjänsten som management konsult:

Som Managementkonsult inom ekonomi kommer du vara en nyckelperson för att utveckla vår egen affär och våra kunders konkurrenskraft och lönsamhet. Våra uppdragsgivare är ägare, styrelser och beslutsfattare som ger oss uppdrag att förändra, utveckla, starta eller etablera nya verksamheter. Vi har både lokala, nationella och internationella kunder. Du kommer att vara en del i ambitiöst lag med specialister och generalister som tillsammans jobbar inom: Ekonomi & finans, affärs- & verksamhetsutveckling samt interima uppdrag.

Vanliga uppdrag som Managementkonsult inom ekonomi hos oss består bland annat av:

  • Operativt utveckla hela eller delar av ekonomifunktionen inom löpande redovisning, upprättande av bokslut, deklaration och koncernredovisning som tillämpar K2, K3 eller IFRS.
  • Finansieringsfrågor, kapitalrationalisering, upprättande av finansiella modeller.
  • Upprättande av investment memorandum och due diligence
  • Affärs och verksamhetsutveckling, nyetableringar, rekonstruktioner, marknadsanalyser, positionering.
  • Interim lösning inom ekonomi så som projekt-, chefs- eller styrelseuppdrag.

Tjänsten som Managementkonsult är en heltidstjänst med planerad tillsättning under våren 2021. Villkor, lön och ersättningsmodeller förhandlas mellan parterna.

Är du intresserad?  Kontakta Adecco.

https://www.adecco.se/jobb/managementkonsult-ekonomi-till-dagertun-support-consulting-ekonomi-finans-juridik/?ID=40757ae9-00b4-46e3-8733-36831284d6f5

 

Om tjänsten som redovisningskonsult:

Som Redovisningskonsult hos Dagertun arbetar du operativt i nära samarbete med företagets kunder. Du ingår i ett sammansvetsat team som tillsammans ansvarar för helhetsleveransen av ekonomitjänster. I rollen ansvarar du operativt över löpande redovisning, bokslut och utveckling av kundernas ekonomiprocesser. Du kommer att arbeta mot stora och små kunder som tillämpar regelverken K2, K3 och IFRS.

I rollen som Redovisningskonsult hos Dagertun, har du goda möjligheter att nyttja din kompetens inom redovisning och styrning för att tillsammans med oss utveckla företaget och våra lokala, nationella och internationella kunder.

I din roll som Redovisningskonsult jobbar du huvudsakligen med arbetsuppgifter inom:

  • Löpande redovisning
  • Bokslut
  • Utveckla ekonomiprocessen

Tjänsten som Redovisningskonsult är en fast anställning med planerad tillsättning i under våren 2021.

Är du intresserad?  Kontakta Adecco.

https://www.adecco.se/jobb/redovisningskonsult-till-dagertun-support-consulting-ekonomi-finans-juridik/?ID=4e54b762-a066-4296-8c8e-cde6b7f9dac1

Vi är ett gäng ambitiösa, målmedvetna och ödmjuka tävlingsmänniskor som alltid står upp för sanningen. Hos oss finns det ingen hierarki, inga könsstrukturer eller prioriterade partners. Hos oss är det prestigelöst, alla som vill får stort ansvar och möjligheter att påverka sina uppdrag och sin roll utifrån egna ambitioner och målsättningar. Hos oss är du aldrig ensam, du har alltid en lika ambitiös kollega att fråga när du undrar över något. Alla medarbetare deltar också i vårt årliga vinstdelningsprogram, Dagertun Incentive.

Dagertun jobbar inom tre affärsområden: ekonomi, affärs- och verksamhetsutveckling och interima uppdrag, eller som vi själva hellre uttrycker det, -vi hjälper våra kunder att: få koll på läget, att prestera bättre och att realisera sina planerna och idéer. Vi arbetar tillsammans med både mindre kunder som tillämpar K2, K3 och större koncerner som tillämpar IFRS. Hos större kunder jobbar vi också med tjänster som ligger utanför redovisningsområdet såsom interima uppdrag, kapitalrationaliseringsprojekt, ledningsstöd, investeringsberedning, finansieringsfrågor samt varumärkes- och positioneringsfrågor. Vi deltar ofta i startups och greenfieldprojekt där våra nätverk och kompetenser hjälper uppdragsgivare att snabbt komma igång på ett bra sätt.

För att det ska vara kul på jobbet är det viktigt att personerna i gruppen funkar tillsammans därför sätter vi stor vikt vid din personlighet vid rekryteringen. Dina värderingar, din energi och din ambition väger lika tungt som din kompetens och erfarenhet. Vi måste inte gilla samma saker men alla måste dela den gemensamma ambitionen och våra värderingar. Vi söker nyfikna och självständiga kollegor som vill något med sitt jobb. En kollega som vill utvecklas och vinna tillsammans med oss på Dagertun. En kollega som alltid är beredd att göra det lilla extra i varje uppdrag för att överträffa kundens förväntningar eller hjälpa en annan kollega.

Vi befinner oss i en tillväxtfas och söker intressanta människor. Ring eller skicka ett mail där du berättar vem du är, vad du vill och vilka kompetenser du har.

Är du intresserad att jobba med oss?

Ring eller maila Linus Styrman.

Kontakta Linus