Vi är ett gäng ambitiösa, målmedvetna och ödmjuka människor som alltid står upp för det vi tror på. Hos oss finns det ingen hierarki, inga könsstrukturer eller prioriterade partners. Hos oss är det prestigelöst, alla som vill ta ett stort ansvar får ansvar och möjligheter att påverka sitt uppdrag och sin roll utifrån egna ambitioner och målsättningar. Hos oss är du aldrig ensam, du har alltid en lika ambitiös kollega att fråga när du undrar över något. Alla medarbetare deltar också i vårt årliga vinstdelningsprogram, Dagertun Incentive.

Dagertun jobbar inom tre affärsområden: ekonomi, affärs- och verksamhetsutveckling och interima uppdrag, eller som vi själva hellre uttrycker det, -vi hjälper våra kunder att: få koll på läget, att prestera bättre och att realisera sina planerna och idéer. Vi arbetar tillsammans med både mindre kunder som tillämpar K2, K3 och större koncerner som tillämpar IFRS. Hos större kunder jobbar vi också med tjänster som ligger utanför redovisningsområdet såsom interima uppdrag, kapitalrationaliseringsprojekt, ledningsstöd, investeringsberedning, finansieringsfrågor samt varumärkes- och positioneringsfrågor. Vi deltar ofta i startups och greenfieldprojekt där våra nätverk och kompetenser hjälper uppdragsgivare att snabbt komma igång på ett bra sätt.

För att det ska vara kul på jobbet är det viktigt att personerna i gruppen funkar tillsammans därför sätter vi stor vikt vid din personlighet vid rekryteringen. Dina värderingar, din energi och din ambition väger lika tungt som din kompetens och erfarenhet. Vi måste inte gilla samma saker men alla måste dela den gemensamma ambitionen och våra värderingar. Vi söker nyfikna och självständiga kollegor som vill något med sitt jobb. En kollega som vill utvecklas och vinna tillsammans med oss på Dagertun. En kollega som alltid är beredd att göra det lilla extra i varje uppdrag för att överträffa kundens förväntningar eller hjälpa en annan kollega.

Vi befinner oss i en tillväxtfas och söker intressanta människor. Ring eller skicka ett mail där du berättar vem du är, vad du vill och vilka kompetenser du har.

Är du intresserad att jobba med oss?

Ring eller maila Maria Berg.

Kontakta Maria